26 de març 2012

Sant Jordi solidari

Avui excepcionalment escric quatre ratlles en aquesta entrada perquè el motiu s’ho val. La meva estimada compi Raquel va compartir amb mi un bonic repte que consisteix en fer punts de llibre per regalar als nens ingressats a la planta d’oncologia infantil de l’Hospital de Sant Joan de Déu per Sant Jordi (vegeu l’enllaç http://3flowers-retosdetarjetas.blogspot.com.es/). Així que aquí us deixo la meva contribució tot esperant que a la nena o al nen que li facin arribar, li faci tanta il·lusió rebre'l com me n’ha fet a mi crear-lo!! Petons :)

Hoy excepcionalmente escribo cuatro lineas en esta entrada porque el motivo bien lo vale. Mi querida compi  Raquel  compartió conmigo un bonito reto que consiste en hacer puntos de libro para regalar a los niños ingresados en la planta de oncología infantil del Hospital de Sant Joan de Déu para Sant Jordi (ved el enlace http://3flowers-retosdetarjetas.blogspot.com.es/). Así que aquí os dejo mi contribución esperando que a la niña o al niño que se lo hagan llegar, le haga tanta ilusión recibirlo como me ha hecho a mi crearlo. Besos :)

-lletres, flor i cors. Sant Jordi-12 comentaris:

 1. Molt maco el punt, molt maca la postal i molt maca la iniciativa. Felicitats per tot !!!!!!!!! Marty

  ResponElimina
 2. Noieta... molt maco, estic sense paraules. GF

  ResponElimina
 3. Una gran iniciativa!!!! Sant Jordi és una festa que s'ho val i el nostre poble és solidari i creatiu. Visca Sant Jordi

  ResponElimina
 4. Sí ara digues que la culpa es meva... Però era inevitable no compartir amb tu aquest projecte, perquè no em cabia el dubte que compartiries la mateixa il•lusió.
  El treball molt original!!! Però sobretot molt Mon!!!
  100% Mon XD

  ResponElimina
 5. que linda!! me encanta!!
  yo tb participo, pero desde Chile, espero que lleguen a tiempo!!

  ResponElimina
 6. Moltes gràcies! Gracias a todas por vuestros comentarios! Esto anima!!!!! XD

  ResponElimina
 7. Súperoriginal! La tarjeta es muy bonita.

  ResponElimina
 8. Muy original tu marcapáginas.
  Felicidades y besos de colores.

  ResponElimina