24 de nov. 2013

Quina sorpresa!

Aquest dissabte al matí, la meva súper compi Karla em va embolicar en un taller sorpresa a la botiga Grap/pa del carrer Rogent de Barcelona (quin descobriment!), on la Raquel Reyes  (http://elspaperstrencats.blogspot.com.es/)  ens va ensenyar a fer un divertit calendari d'advent. 

Per ser la primera experiència, només puc dir que va ser fantàstic!! El matí va ser molt divertit, vem pencar moltíssim i el projecte, com podeu veure, era molt molt xulo! 

Però val a dir que el millor de tot, sens dubte, és tenir amics al teu costat com la Karla. Això si que no té preu!!!! Moltes gràcies bonica!!!




                    












Les compis i la profe. 
Fins la propera, noies!!

5 comentaris:

  1. Nena quina cucada de calendari, i quina currada.
    Que guai, segur que ho vas disfrutar moltísim, scrap, bona companyia,.. M'alegro molt per tu, i (t'envejo, síiiii molt molt molt :-P)
    Un petonarro ben fort!

    ResponElimina
  2. Oooh sí sí que ets una afortunada tenint una amiga com la Karla !!! I què guai va ser compartir el matí amb vosaltres sou la canya noies !!!

    Petonets

    ResponElimina
  3. Quina gran amiga la Karla... Qui tingues amigues com ella eh??? jajaja... Quin gran matí... Ens veiem aviat!!! Ptnsss!!!

    ResponElimina
  4. Oh!!!!! Guapi!!!! Quines paraules tan maques!!!! <3 Tenia moltes ganes de passar una estoneta d'scrap amb tu!!! I com ja t'he dit, et mereixes això i molt més!!

    ResponElimina
  5. Preciosas creaciones!

    Besos!

    ResponElimina